THE JOY OF MISSING OUT

🤷‍♀️Ik hoorde gister voorbijkomen dat we met het versoepelen van de maatregelen gaan van ‘the joy of missing out’ naar ‘the fear of missing out’.

Meaning: velen vonden het eigenlijk wel prettig dat er niet zo veel kon; minder sociale activiteiten, minder late avonden, gedwongen rust. Mét peace of mind want het werd ons opgelegd en het was nu eenmaal even niet anders. BEST WEL CHILL even 😏

Maar nu er weer meer mag en kan schijnt het dat veel mensen weer extreme last krijgen van fomo. Wat echt verbazingwekkend veel stress- en anxiety klachten kan veroorzaken.

Nu heb ik het geluk dat ik altijd een redelijke huismus ben geweest en bovendien 2 kleine kinderen heb dus daar verschuil ik me dan ook graag achter. Niet alleen naar de buitenwereld toe maar ook ter verantwoording naar mezelf. 🤪

Maar ik kan me echt wel voorstellen dat de bruistabletten onder ons hier wel last van hebben.

Waartoe behoor jij?
Team huismus 🙆‍♀️of team feestganger💃?