OVER MIJ

Hoi, ik ben Suzan en welkom op mijn site! 

Samen met mijn partner Thomas en onze twee kindjes Luca en Indie woon ik in Amsterdam.

Behalve te genieten van het moederschap ben ik een ambitieuze leefstijlcoach. Daarnaast vind ik een sociaal leven, een fit lichaam, gezond en lekker eten, persoonlijke ontwikkeling en zelfonplooiing ook belangrijk.

Kortom, ik begrijp de vrouw van nu. Want ik ben er zelf een.

Het beste uit mensen halen, gedachten en gedrag analyseren en het vinden van de middenweg tussen een gezond en leuk leven zijn zaken waar ik altijd een passie voor heb gehad. Met mijn professionele achtergrond, de opleiding tot leefstijlcoach en bijscholing op het gebied van onder andere cognitieve gedragstherapie, heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken.

Naast persoonlijke ontwikkeling specialiseer ik mij in het bewerkstelligen van duurzame gedragsverandering op het gebied van de BRAVO leefstijlfactoren: beweging, roken, alcohol, voeding en ontspanning.

Simpel gezegd houdt dit in dat ik je als coach kan helpen bij het leiden van een fijn, gezond en succesvol leven. Op een haalbare en blijvende manier!

Als gecertificeerd leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de BLCN (Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland). Daarnaast ben ik als ‘Stoppen met Roken Coach’ aangesloten bij het kwaliteitsregisterstoppenmetroken.