OCHTEND- OF AVONDMENS?

Dat dat echt een ding is ontdek ik meer dan ooit nu ik weer een baby heb. Ik ben DUIDELIJK een ochtend mens 😏In de ochtend heb ik ondanks een brakke nacht energie en ben ik (redelijk) geduldig en lief. Terwijl ik ‘s avonds vaak moe ben en een stuk ongeduldiger en strenger.

Ditzelfde geldt voor sporten en werk. Ik sport veel liever en dus ook beter in de ochtend en ik krijg ‘s ochtends tevens het meeste werk gedaan. ‘S avonds doe ik dit soort dingen veel meer op wilskracht 💪En wilskracht is niet onuitputtelijk dus daar moet je zuinig op zijn (because ohhboy do we need that #momlife)

Nu (bijna) iedereen (lang leve mijn zwangerschapsverlof✨) weer thuis werkt is dit een uitgelezen moment om te onderzoeken op welk moment jij op je best bent en te kijken of je je dagen kunt invullen afgestemd op JOUW PERSOONLIJKE FLOW. Dwz 👉je dag zo invullen dat je voor jezelf het optimale eruit haalt, met zo min mogelijk beroep op je wilskracht.