MY MORNING COFFEE

Een poosje terug las ik iets over koffie en waarom je dit beter pas 1,5u (!) nadat je wakker bent kunt nuttigen… 😱🤦‍♀️

Echt zo’n gevalletje waarbij mijn visie als leefstijlcoach opgaat: ‘Pick your battles, om gezond te leven hoef je echt niet alleen maar gezonde keuzes te maken. Als je maar bewuste keuzes maakt!’✨

En als ik tegenwoordig om 06.15 met Indie in de woonkamer zit dan is dat koffietje mijn ‘reason to get out of bed’.🐓

Maaaar het heeft me toch aan het denken gezet…🧐

De koffie is nl niet het probleem maar de cafeïne. Terwijl het mij in de ochtend juist gaat om ‘het idee van koffie’ en niet zozeer om de cafeïne. Dus ik heb besloten om de dag tegenwoordig te beginnen met een decaf cappuccino.💫

Voor mij dezelfde fijne ervaring en geen negatieve invloed op mijn hormoon/energie-systeem! En daarbij heb ik nu ook nog de 2 koffie (die ik van mezelf mag op een dag) tegoed voor de rest van de ochtend! Win win win!! ✨ Dus thanks, voor deze positieve aanpassing in mijn dagelijkse gewoontes!