Mijn visie

WAAROM MIJ ALS COACH?

Oplossingsgerichtheid, oprechte interesse en het enthousiasme om te motiveren, inspireren en empoweren zijn zaken die altijd in mij hebben gezeten. En nu in de vorm van leefstijlcoaching tot bloei komen.

De keuze om mij specifiek te richten op ‘de vrouw van nu’ is omdat ik mij goed kan inleven in deze doelgroep.Niet alleen behoor ik zelf tot de doelgroep, maar tevens weet ik door mijn achtergrond, ervaring en opgedane kennis hoe deze doelgroep werkt en hoe ik hen kan helpen.

Ik ben ervan overtuigd dat elke vrouw het in zich heeft om een fijn, gezond en succesvol leven te leiden. Maar zij heeft soms hulp nodig om dit te bereiken.

• De ene vrouw is geholpen met een veilige plek. Waar zij tijdens een moment van exclusieve aandacht, haar verlangens, dromen, behoeften, problemen en misschien zelfs al potentiele oplossingen vrij mag uitspreken. Om zo tot inzicht te komen.

• De andere vrouw heeft juist behoefte aan een analyse van een situatie, informatie, structuur, een concreet actieplan en een stok achter de deur.

• Soms kan eenzelfde persoon in de ene situatie behoefte hebben aan het een en in de andere situatie aan het ander.

Ik ben een gevoelsmens en tegelijkertijd praktisch en actie-gericht. Hierdoor kan ik goed inspelen op de uiteenlopende behoefte van de vrouw van nu. Ik kan oordeelloos luisteren en de juiste vragen stellen om jou zelf tot inzicht te laten komen. Maar ik kan ook directief en adviserend coachen, wanneer je behoefte daar ligt.

Welke aanpak op dat moment ook gewenst is, het belangrijkste vind ik dat jij je tijdens een sessie met mij veilig en vertrouwd voelt.

Ik zie het als mijn missie om elke sessie met mij te laten voelen als een ontspannen moment voor jezelf. Waar je met plezier naartoe gaat en met energie vandaan komt.