Mijn aanpak

MIJN AANPAK

ALS LEEFSTIJLCOACH BEGELEID IK VROUWEN DIE BETER VOOR ZICHZELF WILLEN ZORGEN.

Ik ondersteun vrouwen bij het nemen van de regie over hun gezondheid en welzijn. Met als doel een leven kunnen leiden waar ze zich goed bij voelen, met alle mogelijkheden en beperkingen die ze hebben. 

Volgens het boekje bestaat een gezonde leefstijl uit goed eten, voldoende bewegen, kwalitatieve nachtrust, een gezonde mate van stress en een evenwichtige energie-balans. Meestal met als doel energie te hebben om de dingen te doen die je wilt doen, om lekker in je vel te zitten, je fit te voelen en niet geheel onbelangrijk… er stralend uit te zien, toch?

Precies daarom betekent een gezonde leefstijl voor mij als leefstijlcoach niet simpelweg voldoen aan alle richtlijnen van een gezonde leefstijl; nooit meer friet eten, nooit meer een avondje drankjes drinken, nooit meer snoepen en 3x per week gedwongen naar de sportschool ook al schreeuwt je hele lichaam ‘NEE!’

EEN GEZONDE LEEFSTIJL BETEKENT NIET NOOIT MEER EEN FRIETJE, NOOIT MEER SNOEPEN EN GEDWONGEN NAAR DE SPORTSCHOOL.

Weten wat gezonde keuzes zijn in voeding, hoe je op een leuke manier voldoende beweging krijgt op een dag, wat stress doet met je lichaam en hoe je dat kunt voorkomen. Dat zijn belangrijke onderwerpen waar ik als coach veel aandacht aan besteed.

Maar minstens zo belangrijk is het onderdeel ‘leren zorgen voor jezelf’; leren luisteren naar waar jij op dat moment behoefte aan hebt om daar door middel van kennis, inzicht en bewustwording, op een bewuste manier naar te kunnen handelen.

Als coach help ik jou dus niet alleen aan kennis, inspiratie en motivatie over gezond leven. Maar OOK aan het verkrijgen van inzicht in jezelf; je behoeften, je gedachten, je krachten en je valkuilen.

Met als doel de regie (terug) te krijgen over je eigen leven, je leefstijl en je dagelijkse keuzes! Zodat je de rest van je leven beter voor jezelf kunt zorgen, fysiek én mentaal.

MIJN DOEL IS JOU DE REGIE TERUGGEVEN OVER JE LEVEN, JE LEEFSTIJL EN JE DAGELIJKSE KEUZES.

ALS LEEFSTIJLCOACH FOCUS IK OP


• HET VERBETEREN VAN JE LEEFSTIJL OP HET GEBIED VAN VOEDING, BEWEGING, STRESS & ONTSPANNING.

• HET BEVORDEREN VAN ZELFMANAGEMENT TEN BEHOEVE VAN EEN GEZONDE LEEFSTIJL DIE BIJ JOU PAST.

• LUISTEREN, ANALYSEREN & STRUCTUREREN.

• MOTIVEREN, INSPIREREN & EMPOWEREN.

IK BEN ERVAN OVERTUIGD DAT ELKE VROUW GEBAAT IS BIJ EEN COACH DIE HEN HELPT BIJ HET LEIDEN VAN HET LEVEN VAN NU.

Door naast trajecten en programma’s richting een gezondere leefstijl, ook losse sessies aan te bieden. Hoop ik jou te kunnen helpen beter voor jezelf te zorgen, met als gevolg een moeiteloos fijn en gezond leven dat bij jou past!