KLANTERVARINGEN


Ik heb met Suzan in totaal 10 sessies doorlopen en ontzettend veel aan het coach traject gehad. Het heeft mij een andere kijk gegeven op gezond leven. En vooral dat dit kan op een manier die bij MIJ past. Er werd rekening gehouden met hoe ik in het leven sta en heeft gezorgd voor een enorme shift in hoe ik mijn leven leef. Suzan is enthousiast, realistisch, heeft een bak aan kennis en kan zich goed verplaatsen in een ander.
Sarah Meers
Grafisch vormgever

Ik heb bij Suzan een traject van 8 sessies doorlopen, die voor mij enorm waardevol zijn geweest. We hebben in het begin van mijn traject verschillende doelen gesteld. Aan het eind van de vier maanden was ik blij verrast dat we zoveel diepgewortelde gedachten en gedragingen hebben kunnen ombuigen naar iets positiefs. Suzan is erg betrokken, hands on en ik heb mezelf altijd erg veilig gevoeld bij haar. Ik ben tot veel inzichten gekomen en Suzan heeft mij ook veel handvaten gegeven die ik kan gebruiken in mijn dagelijks leven.
Eefje de Waal
Office Manager

Na een losse sessie met Suzan was ik erg onder de indruk van de hoeveelheid informatie die wij tijdens een sessie konden verzamelen en analyseren. Het heeft me enorm aan het denken gezet en ik ben daarna ook meteen over gegaan op actie.
Cathelijn
Advocaat

Ik heb 7 jaar mogen samenwerken met Suzan en zij is al die tijd een coach geweest van mijzelf, onze werknemers en alle creatieven met wie wij samenwerkten. Suzan zorgde voor structuur, rust, positiviteit met als resultaat hoge productiviteit, blije klanten en een gezond en fit team! Wij hebben als pup zijnde in 7 jaar niet 1 keer gebruik hoeven maken van de verzuimverzekering.
Annemarie van Gerrevink
Ondernemer

Suzan heeft een enthousiaste en motiverende manier van coachen. Met een eenmalige sessie uit de promotie 'Your Lifestyle Status' krijg je snel inzicht in (on)gezonde leefgewoontes en krijg je handvaten om daar iets mee te doen.
Saskia
Trainer / Teamcoach

Tijdens een losse sessie met Suzan kreeg ik inzicht in mijn huidige leefpatroon. Door middel van praktische tools inspireerde zij mij vervolgens om met mijn leefpatroon aan de slag te gaan.
Lonneke
Advocaat

Suzan heeft mij tijdens een losse sessie op een heel prettiger, toegankelijke en professionele manier veel inzichten gegeven over de verhoudingen tussen verschillende onderdelen van het lichaam en hoe het reageert op bepaalde voeding en gedragspatronen. Suzan heeft mij handige en makkelijk toepasbare tips gegeven die een groot verschil maken.
Patricia
Advocaat