HET BEGIN VAN JE DAG ✨

Ik kom uit een mega fit en sportief gezin. Tot mijn 18de deed ik elke ochtend samen met mijn vader push- en sit ups in de woonkamer, waarna ik 8km naar school fietste (en terug). De normaalste zaak van de wereld.

Dit verminderde natuurlijk toen ik op mezelf ging wonen en andere prioriteiten kreeg (lees: boevenpad en uitslapen) maar de liefde voor bewegen is altijd gebleven.

Tegenwoordig heb ik gelukkig de ochtend-routine weer opgepakt. Aangepast op mijn huidige lichaam en behoeften. Dwz push- en sit ups notsomuch 😏 maar wel een geïmproviseerde combi van yoga en pilates.
Bij voorkeur aan de achterkant van ons huis op het balkon waar het klinkt als en ruikt naar de natuur in de vroege ochtend.

Ik kan het iedereen aanraden!🙏

En mocht je denken: heel leuk maar daar heb ik toch echt geen tijd voor?!

Ik heb ook een 2-jarige thuis zitten en -voor mijn gevoel- nooit een moment voor mezelf….

Maar GUN jezelf juist aan het begin van de dag dit moment voor jezelf door bv iets eerder op te staan, de kleine even bij papa/mama in bed te laten snoozen of hem (in ons geval) een bordje fruit voor zijn neus te zetten. 10 minuutjes is al genoeg om er de hele dag profijt van te hebben!