ENERGIZE ME

 

Heb je ‘s avonds vaak een onbevredigd gevoel?
Zit je op werk en privé in een sleur?
Heb je moeite met het vinden van energie en motivatie?

 

Speciaal voor de vrouw die zich in bovenstaande herkent, bied ik het 1-op 1 programma ENERGIZE ME aan.

Een coachprogramma bedoeld voor de vrouw die het nieuwe jaar vol goede moed begon maar vervolgens toch weer terug is gevallen in oud gedrag. Met als gevolg een onbestemd en down gevoel, gebrek aan energie en het gevoel in een sleur te zitten waar zij zelf niet uit lijkt te komen. Maaaaar die hier NU, met een beetje hulp, verandering in wilt brengen!

Lieve vrouw van nu, wil jij nu écht beter voor jezelf zorgen? Heb je behoefte aan een positieve kickstart en een energieke basis voor de rest van je leven? Dan is het ENERGIZE ME programma wat jij nodig hebt!

Klinkt dit je als muziek in de oren?
YES!! We beginnen het traject van 3 maanden met een diepte-sessie van 2 uur waarbij we alles dat relevant is om vanaf nu beter voor jezelf te zorgen, naar boven halen. Gevolgd door 4 fysieke 1-op-1 sessies van 75 minuten waar wij samen dieper ingaan op verschillende onderwerpen, toegespitst op jouw situatie. Daarnaast ontvang je van mij om de week een persoonlijke inspirerende tip in je mailbox en sta ik voor jou paraat via whatsapp en email voor dagelijkse vragen binnen de behandelde onderwerpen.

Een basis voor de rest van je leven!
Het programma leidt niet alleen tot een energieke kickstart, maar ook tot een basis waar je de rest van je leven op kunt bouwen. Je leert onder meer hoe je jouw tijd en energie door de dag heen beter kunt managen. Hoe je een fijne werk en me-time balans voor jezelf creëert en hoe voeding en beweging kunnen bijdragen aan meer energie. We focussen op future-goals en de kunst van het omdenken. Hierbij zal alles toegespitst zijn op jouw unieke behoeften om vanaf nu beter voor jezelf te zorgen!

* Veel coaches werken vandaag de dag online. Ik kies er bewust voor om dit niet te doen omdat ik geloof in de kracht van verbinding en face to face contact. Ik heb een werk-ruimte in Amsterdam Zuid waar 1 op 1 coaching met 1,5m afstand prima mogelijk is.

WAT KRIJG IK?

 

Een traject heeft een duur van 3 maanden.

 

1-OP-1 SESSIES
1 dieptesessie á 2 uur
4 coachsessies á 75 min
op locatie*

TIPS & TRICKS
Om de week een
persoonlijke tip
in jouw mailbox

DAGELIJKS ADVIES
Bereikbaarheid per
whatsapp en mail voor
dagelijkse vragen

KOSTEN

 

JOUW INVESTERING IN JEZELF

Voor dit traject van 
3 maanden zijn de totale kosten €570.
Betaling in 3 termijnen is mogelijk.

 

MEER INFO?

 

Mail me gerust via seschuitemaker@gmail.com voor meer informatie of boek hieronder jouw traject.