EEN GEZONDE LEEFSTIJL

 • Ik hoor vaak mensen zeggen ‘jaaa halloooo ik kan het ook niet goed doen!’. 😵

  Bv. wanneer ze erachter komen dat hun glaasje verse jus in de ochtend opeens gelijk blijkt te staan aan 7 suikerklontjes, dat een glas citroensap op de lege maag slecht voor je tanden is of dat een smoothie veel calorieën en suiker bevat.

  En dat kan ik me ZO GOED voorstellen. 🙋‍♀️

  Het zit ‘m allemaal in bewustzijn zodat je vervolgens keuzes kunt maken waar jij je goed bij voelt.

  Voel jij je verkouden worden en heb je behoefte aan een vitamine boost neem dan vooral lekker dat glas versgeperste jus. Of krijg je op een dag te weinig groente en fruit binnen maar lukt dit wel als je dagelijks een smoothie maakt? Go dr voor! 🙌En precies volgens datzelfde principe kun je ook prima gewoon een frietje eten na een strandwandeling of dat stuk taart op die verjaardag.

  ✨Zolang het maar bewuste keuzes zijn.✨

  Gezond leven en goed voor jezelf zorgen betekent voor mij als leefstijlcoach NIET dat je geen ongezonde(re) dingen mag doen of eten maar het betekent dat je door bewust te zijn, keuzes kunt maken die bij jou passen en waar jij blij van wordt! 💫 want dat is MINSTENS zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen!

  Wat zijn jouw guilty pleasures, waarvan je weet dat het niet de gezondste keuzes zijn maar waar jij wel ZO BLIJ van wordt? Hierbij de mijne:
 • friet met mayo na een strandwandeling (lees: 100 meter want dan is Luca er wel weer klaar mee 😂).
 • Magnum Ice, die ene met chocola aan de boven-/zijkanten die je moet openkraken voor je het eet en dan bij voorkeur met geplette pepernoten eroverheen 🙋‍♀️
 • Warme choco MET slagroom (hallooo waarom drink je anders warme choco????)
 • Tosti’s met ketchup

  Ik krijg er honger van… 🔥