DE MAKKELIJKSTE MANIER OM BETER VOOR JEZELF TE ZORGEN

Ik ben me er de laatste tijd van bewust geworden dat ik geneigd ben qua energieniveau steeds nét over mijn eigen grens te gaan en dán pas mijn rust te pakken. 🤔

Op het level van ‘de weken voor je op vakantie gaat (jeweetwelVROEGER #precorona toen we nog op vakantie konden) nog even extra hard knallen om dan op vakantie volledig los te kunnen laten’ (en er dan achter te komen dat vakantie met een kind helemaal geen kwestie van volledig loslaten is en je eigenlijk vermoeider terugkomt jammerbammer🤪).

Maar ook – en de laatste tijd juist – op het level van het alledaagse ‘eigenlijk al op je tandvlees lopen na een te vroege en veeleisende ochtend maar dan tóch nog even de was in de droger en de woonkamer aan kant voordat je jezelf eindelijk even een moment rust gunt’.

Op lange termijn een heel ongezonde gewoonte..!🤯

Dit aanpakken is by far de makkelijkste en lekkerste manier om beter voor jezelf te zorgen; laat de boel iets vaker de boel, luister naar je behoeften en gun jezelf op tijd dat rustmoment.

Ik ga dat doen, vanaf nu! Maar eerst nog even de vaatwasser inruimen GRAPJE 😏ik ga het echt doen. Jij ook? ✨