DE JUISTE BALANS

Het afgelopen jaar heb ik veel meer leer-momenten en inzichten gehad dan anders.

Waarschijnlijk doordat het zo een rare tijd is (geweest) door een carrière-switch, Corona en de zwangerschap waardoor er veel tijd en ruimte was maar ook de noodzaak om na te denken over waarom je denkt wat je denkt en doet wat je doet.

Momenteel is er bv de tweestrijd tussen enorm veel inspiratie en energie om te werken aan mijn eigen praktijk en aan de andere kant de voorbereiding op de komst van ons dochtertje waardoor werk juist heel ver weg voelt…

…het inzicht dat mij helpt is dat er voor alles een tijd is! En dat niet alles NU hoeft. En dan te kiezen voor een focus op waarvoor het NU tijd is: in mijn geval ‘het moederschap’ (niet te merken aan de aard van mijn posts toch? 😂).

Die focus geeft enorm veel rust en voldoening. En zorgt daarnaast voor inspiratie op werk-gebied, juist omdat de druk ervan af is.

Voor nu is dat voor mij de ideale balans. En hoe leuk om te beseffen dat er straks weer ruimte is voor een nieuwe balans! ✨